VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Bosse Lindmark

Veckans snabbis – med Bosse Lindmark, Dalton

14 Shares

Bosse Lindmark
Året var 1987 och allt var pastellrosa, blå mascara, axelvaddar och pudelhår och Dalton släppte sin första platta ”The Race Is On”. De senaste åren har de vaknat till igen – så denna vecka bara måste vi peta på sångaren Bosse Lindmark och få reda på mer.

1. Att blåsa nytt liv i Dalton efter så många år…är ni fast i 80-talsnostalgi eller hur kommer det sig?
– Allting började för några år sen när TV-produktionsbolaget STO/CPH ville göra en dokumentär om vår återförening efter över 20 år. Vi hade inte setts ihop på alla år, men fann varandra direkt och började repa igen. Vi tycker inte vi är fast i någon nostalgi, men nog diggar vi alla stuket från den tiden, haha…


2. Så vad har hänt sen ni hittade tillbaka till varandra?
– Vi har gjort 2 gig, ett i Sandviken dec 2012 som förband till Scorpions och nu senast Frontiers Rock Festival i Milano i våras. Och nu har vi nytt skivkontrakt med Frontiers Records och en ny platta som är inspirerad av en demo vi gjorde 1990 – fast med Erik Mårtenssons fräscha sound och det är rent ut sagt SKITKUL!!!

3. Så vad händer framöver?
– Plattan har precis blivit färdigmixad och planen är att släppa den nu i höst – oktober/november, kanske? Sen vill vi såklart ut och spela!!! Ett gig är redan inbokat på Rockbåten 10 oktober – vi ses väl där?!?

Foto: Annicka Nilsson – Rocknytt.net

{youtube}nLySjxhXN8A{/youtube}

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter