VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
thundermother clare 480

Veckans snabbis – med Clare Cunningham, Thundermother

thundermother clare 480

Vissa band tycks liksom bara vara överallt hela tiden. THUNDERMOTHER tillhör definitivt den kategorin, så det känns bra att vi ändå lyckades stjäla en stund av sångerskan Clare Cunninghams tid.

1. Den här våren har varit rätt intensiv för er, va?
– Ja – det har varit en väldigt intensiv vår! Vi signade med Warner, spelade in debutalbumet och släppte det i april och så har vi varit på turné sen dess! Vi har gjort över trettio spelningar de två senaste månaderna så det har varit helt galet – men fantastiskt!


2. Hur var spelningen på Sweden Rock Festival?
– Helt ärligt – TOTALT över all förväntan!!! Vi kände på oss att det skulle bli toppen och trots att vi hade en så tidig speltid hade vi stor och underbar publik. Det är den absolut bästa spelningen vi gjort sen vi började med den här sättningen för ett år sedan. Definitivt minnesvärt!!!

3. Vad väntar nu framöver?
– Härnäst väntar fler spelningar i Sverige och sedan en turné i Storbritannien och Irland i höst som avslutas med en spelning på Hard Rock Hell (13-16 november) och det ser vi verkligen fram emot! Sen kommer vi att ha fullt upp med inspelningarna av album nummer två fram till jul. Sen kommer nästa galna år och då är det bara en sak som gäller…world domination haha!!!

Foto: Effie Trikili – Rocknytt.net

{youtube}OM_evgpgXX8{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter