Foto: Press

Supreme Unbeing spelar första giget och utlovar ett högre oväsen

Supreme Unbeing spelar första giget, utlovar ett högre oväsen och premiärspelar nytt material.

Supreme Unbeing spelar första giget, utlovar ett höge oväsen och premiärspelar nytt material!

Rocknytt hade nöjet att intervjua mystiska Supreme Unbeing inför deras förra singel- och skivsläpp under 2021/2022. Det varit tyst om bandet ett tag, tills idag då vi kan meddela att vi nåtts av en kommuniké från Supreme Unbeing’s så kallade ”realm” att de kommer till Stockholm, Sverige den 27:e mars för att spela sin första spelning… på Jorden!

Redaktionen har längtat efter ett mysterium så vi sände genast ett meddelande till Supreme Unbeing med några korta frågor inför spelningen för att luska lite i mysteriet.

Ni har aldrig spelat live tidigare, någonsin, varken på Jorden… eller någon annanstans?

Ert konstaterande stämmer till 100%, Supreme Unbeing har aldrig spelat live på Jorden, men vi har spelat någon annanstans (fritt för tolkning)!

Vad kan vi förvänta oss nu när Supreme Unbeing spelar live för första gången på Jorden?

Vi utlovar spänning, dramatik, och, för att referera till det tidigare samtal vi hade för ett par år sedan… ett högre oväsen! Vi kommer även att premiärspela två nya låtar som släpps på två(!) framtida album.

Ingen har sett (på sociala medier) eller hört från er på ett tag, det går rykten om att ni återigen kommer att byta skepnad?

Det ingen har sett eller hört förblir i det fördolda. Den som vill se, och höra, bör ta sig till
Södra Teatern måndag den 27:e Mars kl. 19:30.

Går det att få tag på biljetter till spelningen?

Vi säljer inga biljetter till spelningen, utan erbjuder ödmjukt platser till de Jordbor som, likt oss, vill sprida de positiva vibrationerna från musiken och budskapen över hela vår Jord. Vi har några fåtal platser kvar för er som vill ansluta till en historisk kväll, samt för er som kan dricka en öl på en måndag utan att skämmas. Ansök om biljetter här:
https://supremeunbeing.com/getinvite

Supreme Unbeing spelar första giget och utlovar ett högre oväsen 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER