VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
henrik englund wilhelmsson-480

Veckans snabbis – med Henrik Englund Wilhelmsson, Amaranthe, Scarpoint och H.E.W Designs

henrik englund wilhelmsson-480
Tid kan vara en rejäl bristvara när det ska bollas mellan band och företag… Den här veckan är vi nyfikna på hur pusslandet går för Henrik Englund Wilhelmsson, Amaranthe, Scarpoint och egna H.E.W Designs.

1. Vad har du på gång med Amaranthe framöver?
– Just nu lyssnar jag på de nya låtarna och de låter ju så jäkla bra! Ska in i studion om 2 veckor och spela in mina growls. Ska bli jäkligt kul att få spela in och leverera det bästa jag gjort! Sedan kommer den spännande delen när skivan släpps i höst, att se vad fansen tycker! Är förberedd på blandade reaktioner vilket är självklart då Andy var en jäkligt bra growlare. I höst åker vi även på USA-turné med Within Temptation samt en sväng till Japan för att lira på Loudparkfestivalen! Är grymt taggad!!


2. Och Scarpoint?
– Vi håller på med att slipa till låtarna just nu. Blir äckligt bra! Har nästan en hel platta klar och är för närvarande ute och förhandlar en ny deal med bolag! Känns jäkligt bra att fortsätta med Scarpoint även om Amaranthe tar upp den mesta tiden nu!

Annons:

3. Men det är inte bara banden som gäller. Du har H.E.W Designs och ägnar dig en del åt grafisk design också – omslag, loggor och liknande.
– Ja, men det har blivit lite mindre omslagsjobb nu med tanke på Amaranthe. Borde ju egentligen vara ett guldtillfälle när man är ute mycket på vägarna, att samtidigt jobba med designen. Men ute på turné är de bara bärs och musik som gäller, hittar inte ens tid till att se ett avsnitt ur en serie, haha! Hemma kör jag dock på när jag får förfrågningar, senast Sparzansas nya och bandet Bleeding Utopia. Är inte lika hungrig längre som jag var förr med grafisk design, men det beror nog mest på min dator som går så in i helvetes långsamt när jag ska jobba! Filerna är ju så stora och det klarar inte min laptop riktigt av. Och det är ett på tok för stort projekt att installera om och flytta filer jag använder mig av till min stationära…!

{youtube}NnY8C77EQKU{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT