VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
bloodbound patrikjohansson

Veckans snabbis – med Patrik Johansson, Bloodbound

bloodbound patrikjohansson
Ibland krävs det en hel del tidsmässigt pusslande för att kunna varva inspelningar med turné… Idag hugger vi Patrik Johansson, sångare i Bloodbound, som nästa vecka avbryter inspelningarna av nya albumet för att åka på Tysklandsturné.

Inspelningen av platta nummer sex är igång. Hur går det?


– Ja vi är mitt uppe i inspelningarna. Jag har varit i Bollnäs den här veckan och lagt sång på ungefär hälften av låtarna. Skivan ska vara klar i slutet av maj och är planerad att släppas i september.

Och nästa vecka ska ni på ut turné – har ni verkligen tid med det?
– Vi får avbryta inspelningarna för att göra turnén och sedan fortsätta när vi kommer hem igen efter två veckor. Vet inte om det är optimalt egentligen, men samtidigt kan det vara skönt med ett break för att göra det vi älskar att göra mest – att spela live!

På tal om turné…så var ni ute med U.D.O. i tre veckor i höstas. Hur var det?
– Det var grymt att turnera med U.D.O., speciellt på deras hemmaplan. De flesta spelningarna var på tysk mark och vi spelade för fulla hus nästan varje kväll. Jag tror att vi vann många nya fans på den turnén. En kul grej var att Udo med band var så nöjda med oss och bad oss personligen att följa med på nästa del av turnén, men tyvärr så passade det inte vårt schema.

Foto: Effie Trikili – Rocknytt.net

{youtube}GN_Be_zcqSc{/youtube}

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link