VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Kasperi-Heikkinen

Veckans snabbis – med Kasperi Heikkinen, gitarrist i U.D.O.

459 Shares

Kasperi-Heikkinen
Nu tar vi pulsen på musikvärlden och gör en snabbkoll på vad som är på gång. Vi inleder med Kasperi Heikkinen, gitarrist i U.D.O., som i dagarna avslutar sin turné.

Turnén går mot sitt slut – hur har det varit? Speciella minnen?
– Det har gått bra, vi har haft bra med folk på spelningarna och det har varit allmänt trevligt. Den största upplevelsen var absolut vår unika spelning med tyska marinens musikkår Marinemusikkorps Nordsee i Tuttlingen den 20 februari. Det blir inte mycket häftigare än så.


Hur ser våren/sommaren ut?
– Under våren påbörjar vi arbetet med en ny U.D.O.-skiva och under sommaren blir det några festivalspelningar runt om i Europa. För egen del ska jag försöka se till att ta lite ledigt i några veckor och bara ta det lugnt också.

Tanken är att ni ska avsluta med sju spelningar i Ukraina, varav den sista i Kiev den tionde mars. Med tanke på situationen i landet – hur är känslorna inför det hela och kommer de att bli av?
– Ja, läget i Ukraina är väldigt kaotiskt, men än så länge står spelningarna fast. Det kan ju förändras, men vi får hoppas på det bästa.

Foto: Jane Cedenberger – Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter