Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
LIVERECENSIONER SRF
POPULÄRA LIVERECENSIONER SRF
INTERVJUER SRF
ALLA NYHETER
nashville pussy

Inför Sweden Rock 2022: Intervju med Nashville Pussy

Har ni spelat på Sweden Rock tidigare, och vad har ni förförväntningar inför festivalen?

Blaine: Nej, vi har inte spelat där tidigare. Vi räknar med att ha det jävligt bra. Vi har väntat i två år på detta och är redo att rocka extra hårt för att ta igen förlorad tid.


Några akter som ni själva kommer passa på att se när ni ändå är på plats?

Shit! Jag märkte precis att Walter Trout spelar! Jag har aldrig sett honom. Jag tycker att han är fantastisk. Han ledde Blues-festivalen i Kentucky för ett par år sedan. Men vi var på vägarna och missade det. Säg till honom att vi tycker att han är bra när du ser honom.

Lineupen äger verkligen. Plus att vi ska se våra vänner The Hellacopters och Ross The Boss.

Hur är det att spela på festival, i jämförelse med klubb eller arena?

Att spela festival är som att dra iväg och vara med på cirkusen för en dag. Vi lever för det här!
Alla band rockar extra hårt och ger en vänlig spark i rumpan på varandra. Det är en tävling där alla vinner. Och vi kommer att vara extra tighta efter fem veckor på resande fot. Så alla andra borde vara förberedda.

Förutom Sweden Rock, vad händer mer sommaren 2022?
Sommaren 2022 har hittills varit perfekt. Vi måste ha tillräckligt med kul för att ta igen de senaste två åren. So get up off your ass and have a good time! That’s an order.

Bästa livebandet genom tiderna?

James Brown, Paris, 1971 är det bästa liveframträdandet någonsin. Den finns på video och släpptes på audio som Love Power and Peace.
Iggy Pop är alltid fantastisk live också. Han bränner alla.

Min första konsert var Kiss and Bob Seger 1976 när jag var tolv. Så jag är ganska kräsen när det kommer till liveshower.

Någon festival som står på önskelistan, förutom SRF då?

Jag tror att vi har spelat nästan alla minst en gång! Men vi vill alltid tillbaka till Hellfest. Det är vår favorit hittills.
Sweden Rock stod faktiskt på vår önskelista. Högst upp på listan faktiskt.

Vad kännetecknar en bra festival?

Den övergripande “vibben”. Vi kan säga så fort vi kör upp till artistentrén om stämningen är cool eller inte.

Om alla som arbetar där ler, då vet du att det kommer att bli en fantastisk upplevelse. Men om de är nervösa och får panik så kan det bli en lång taskig dag.

Jag är säker på att Sweden Rocks kommer att bli sommarens bästa dag. Vi kan fan inte vänta!

Stort tack, vi syns på SRF!

Nashville Pussy spelar på Silja Stage, Fredag 10 juni, 00:00.

Sweden Rock Festival äger rum i Norje, utanför Sölvesborg mellan den 8-11 juni. Klara band är Guns N’ Roses, Volbeat, In Flames, Nightwish, Mercyful Fate, Megadeth, Within Temptation, Accept, Saxon, Social Distortion, Dropkick Murphys, The Hellacopters, Opeth, Night Ranger, D-A-D, 10CC, Honeymoon Suite, Lee Aaron, Kingdom Come, Ten Years After, Saga, Praying Mantis, Walter Trout, Devin Townsend, Clawfinger, Hardcore Superstar, Raubtier, Amaranthe, Sonata Arctica, Kvelertak, Michael Monroe, Evergrey, Alestorm, Sodom, Nashville Pussy, Bombus, Witchcraft, Eluveitie, Orange Goblin, Freedom Call, Kadavar, Hällas, Victory, Rage, Ross The Boss, Eclipse, Satan Takes A Holiday, Bonafide, Grave, The Halo Effect, Belphegor, Nationalteaterns Rockorkester, Nestor, Eleine, VA Rocks, Månegarm, Narnia, Bomber, Magic Pie, Nile, Tiamat, Dirty Honey, Eric Gales och många fler.

RELATERADE ARTIKLAR
TOPPLISTAN SRF-NYHETER
FESTIVALNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter