VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Scandirock Melodic 2022 presenterar Roulette – Intervju med Hansi Fellbrink

13 och 14 maj går Scandirock Melodic 2022 av stapeln på Vega bryggeri i Göteborg. Det kommer bli ett evenemang där bryggeriets olika öl och god mat serveras tillsammans med några av Sveriges vassaste band inom melodiös hårdrock.

Peter Johansson passade på att ta pulsen på Hansi Fellbrink i Roulette!

Hej Hansi och välkommen till Scandirock Melodic 2022! Vilka är Roulette och på vilket sätt särskiljer ni er från andra band inom Melodic rock?

Tjena Peter! Tackar! Roulette bildades i slutet av 80-talet och har väl kvar mycket av den tidens känsla i vårt låtskrivande, men vi har ju utvecklats under åren och vår senaste platta låter mer “modern” plus att våra texter har blivit mycket mer personligare och bättre. Inte så mycket brudar och party i texterna nu……hahaha!!

Scandirock Melodic 2022 är en tvådagars festival där ni och åtta andra band kommer framträda. Vad tycker du om festivalspelningar?

Vi gillar festivalgig och framför allt att få träffa och se andra band spela live. Nu verkar denna festival gå av stapeln på ett riktigt coolt ställe och det förhöjer ju feelingen mycket.

Vad kan fansen förvänta sig av spelningen?

Vi kommer att vara grymt laddade efter 2 år med få livegig, och speciellt eftersom vi aldrig spelat i Göteborg.

Vilken är din favoritlåt att spela live?

Vi har flera olika favoriter i bandet, men “Never Enough” och “We Can Make it” från albumet “NOW!” funkar alltid kanon live.

Vilket/vilka band ser du själv mest fram emot att se på Scandirock Melodic 2022?

Jag har sett Osukaru, CBB och Creye live tidigare och alla är grymma, men kul att se de andra banden live för första gången.

Tack för att du tog dig tid, vi ses på Scandirock Melodic 2022!

Tack själv, can´t wait! Rock ON!

Scandirock Melodic 2022 | Biljetter | Göteborg | Musik | Billetto — Sweden

Scandirock Melodic 2022 presenterar Roulette – Intervju med Hansi Fellbrink 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER