VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
pip2013

15 oetablerade band till Nemisscenen på PUTTE I PARKEN

0 Shares

pip2013
Under Putte i Parken 2012 presenterades NEMIS för första gången på Putte i Parken. Ett samarbete mellan festivalen och Studiefrämjandet som bara kan beskrivas som succé.

Då stod 12 oetablerade akter på festivalen och det kändes självklart att fortsätta och utveckla samarbetet. Det handlar om ett gäng riktigt sköna akter som verkligen har hittat sin nisch och som står och trampar med fötterna på sista steget innan karriären tar skruv ordentligt. Dessa akter hittar vi på Nemisscenen som huserar på Holken varje dag mellan kl 16.00 – 19.00. Dessa akter kommer spela intensiva set på ca 20 minuter.


12 av de totalt 16 bokade akterna till Nemisscenen kommer från Värmland.

– Över 100 band ansökte om att spela på Nemis på Putte i Parken, från hela landet. De 16 band som landade gigen är av toppkvalité och det skulle inte förvåna mig om vi får se flera av dessa band på de stora scenerna i framtiden, säger Johan Carlsson på Studiefrämjandet.

Nemis är Studiefrämjandets livescen för ny musik i Sverige och lyfter fram ännu oetablerade artister på landets bästa scener. Nemis hittar man bland annat på scener som Sticky Fingers i Göteborg, Bryggarsalen i Stockholm och festivaler som Peace & Love, Umeå Open och Sweden 

Rock Festival. Putte i Parken är en festival som arrangeras för sjätte året i rad och går av stapeln den 3-6 juli 2013 i Mariebergsskogen, Karlstad.

Dessa band är klara för Nemisscenen

Incarnit
Last Aid
Browsing Collection
Gain Eleven
Pelikhan
Nocturnal
The Ryot
Heading Back Home
Spectroscope
Ruins
The Fantastic People
Reveal
Pompejius
Oh Mothership
The Born

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter