VECKANS TOPPNYHETER

Gefle Metal Festival flyttas fram till 2021

Gefle Metal Festival meddelar att årets festival blir inte av och flyttas istället fram till 2021.

Arrangören meddelade att årets festival flyttas fram till 2021. 41 av årets klara band har redan bekräftat att de kommer 2021.

Följande meddelande gick festivalledningen ut med idag, måndag 4/5:
Det här är det tråkigaste besked vi någonsin kommit med. Vi hoppades in i det sista att effekterna av coronaviruset skulle vara över i juli, men vi inser att det tyvärr inte blir så. Det är helt enkelt inte möjligt att genomföra ett stort evenemang då. Viktigast av allt är säkerheten för vår publik, personal och artister och det är något vi aldrig kommer att kompromissa med.

Årets festival flyttas därför fram till 2021. Datumen blir 15–17 juli och det är glädjande att 41 av årets band redan har bekräftat att de kommer 2021 istället. Vi för diskussion med de som inte är klara ännu och inom kort fyller vi på affischen med fler klara namn till 2021.

Vi vet att ni, precis som vi, sett fram emot årets festival och att GMF för många är årets höjdpunkt. Och vi inser förstås att detta medför problem av olika slag för alla inblandade. Vi önskar verkligen att situationen var annorlunda, men tyvärr är det inte så.

Ni är världens bästa festivalpublik och vi kommer att sakna er. Vi vill tacka för ert stöd och er förståelse och vi ser fram emot att träffa er 2021 då vi tillsammans kommer att genomföra den bästa festivalen någonsin!

Biljettinfo
Du som köpt biljett behöver inte göra någonting – din biljett gäller till 2021. Som tack för ditt stöd får du ett presentkort på 666 kr för varje köpt festivalbiljett* som gäller för antingen 2021 eller 2022 års festival. Alla biljettköpare kommer inom kort att få ett mail från Tickster med praktisk information.

Metalhälsningar
Gefle Metal Festival

Mer praktisk information finner ni på www.geflemetalfestival.se
*gäller inte parkeringsbiljetter och campingbiljetter

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER