VECKANS TOPPNYHETER

Årets upplaga av Muskelrock ställer in

Ännu en svensk rockfestival ställer, som väntat, in årets upplaga. Denna gång handlar det om Muskelrock som skulle ägt rum på Tyrolen i Blädinge. 

Festivalen meddelar att nästan alla band som skulle ha spelat på årets upplaga är inbokade till nästa års festival som kommer äga rum den 3-5 juni. De jobbar också på att få till en digital sändning så att festivalen besökare kan hålla kontakten under festivaldagarna.

Nedan följer festivalens uttalande:

Muskelrock 2020 inställt! Cancelled!

Hej kära vänner,
tyvärr kommer det inte gå att genomföra Muskelrock som planerat i år på grund av ett virus som vänt upp och ner på hela vår värld.
Vi har väntat så här länge med att ställa in för att vi har hoppats att läget skulle bli bättre och att vi skulle kunna genomföra festivalen på något vis. Men nu känner vi att det blir omöjligt.

KARANTÄNMUSKELROCK 2020:
Vi jobbar för fullt på att göra en digital sändning av något slag så vi alla kan hålla kontakten över internet under festivaldagarna. Vi hoppas att ni sätter upp tälten i trädgården hemma och tar med er bandare, blandband, stormkök och ravioli och följer sändningen. Sen vill vi uppmana alla att kärleksbomba internet med era bästa bilder, filmer och minnen från festivalen den 28-30 maj.

TYROLENS SOMMARRESTAURANG:
Vi hoppas även kunna hålla Tyrolen öppet med en mysig restaurang i sommar så de lokala besökarna kan komma hit och äta och lyssna på musik sittande vid bord med långt mellanrum i parken. Om det är tillåtet och genomförbart i slutet av maj så blir det premiär för sommarrestaurangen när festivalen skulle ägt rum med extra muskulösa sittande dj:s.

MUSKELROCK 2021:

Nästan alla band som skulle ha spelat i år är inbokade till nästa års festival den 3-5 juni 2021. Så då hoppas vi att världen är öppen igen och att vi kan ses på Tyrolen på riktigt.

KÖPTA BILJETTER:
Biljetten till årets festival kommer att gälla för 2021 års festival och vi hoppas att de flesta av er som köpt biljett vill behålla biljetterna tills dess. Det kommer så klart bli ett stort bakslag ekonomiskt för festivalen och Tyrolens verksamhet. Vi kommer starta en insamling för att stötta festivalen så vi kan satsa hårt framåt även i dessa tuffa tider.
Alla som köpt biljetter kommer få information om återköp av biljetterna via mail inom kommande veckan. De som behöver ha sina pengar åter ska givetvis få det.

ANNAT SKOJ PÅ GÅNG:
Om vi märker att man kan börja ses och kolla på konserter i augusti eller september hoppas vi kunna genomföra en endagars Muskelrock på Tyrolen i sensommar och även en endagarsfestival på Folkets Hus i Alvesta i vinter.
Efter viruspandemi kommer solsken!

Hoppas vi kan ses snart på Tyrolen igen!
/Tyrolens Vänner

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER