VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
skogsröjet 2020

Skogsröjet presenterar första akterna till nästa år

31 juli – 1 augusti äger Skogsröjets 15:e upplaga rum i Rejmyre. Idag presenterades de första banden till sommarens festival.

Banden som idag presenterats är Gotthard, Battle Beast, Michael Monroe och Eclipse.


2017 firade Gotthard 25-årsjubileum så det är med andra ord inga nybörjare som gör Skogsröjsdebut. Under det dryga kvartssekel bandet existerat har de från nästan första stund varit ett av Schweiz största band alla kategorier och sammanlagt sålt flera miljoner skivor. Album som “Dial hard” (1994), “Homerun” (2001) och “Lipservice” (2005) hör till den melodiösa hårdrockens klassiker.

Battle Beast slog igenom 2010 när de vann den stora tävlingen Wacken Metal Battle, en tävling där tusentals band från hela världen deltog. Bandets förra platta ”Bringer Of Pain” hamnade på första plats på den finska albumlistan och det gjorde även den föregående ”Unholy Savior”. Här i Sverige har de blivit mycket populära och säljer slut sina spelningar gång på gång och vi ser fram emot att se dem i Rejmyreskogen.

Annons:

Den legendariska glamsångaren Michael Monroe kommer tillbaka till Skogsröjet.
Michael Monroe har haft en lång karriär inom glamrocken. Han slog igenom med Hanoi Rocks med debutplattan ”Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks” redan 1981. De släppte redan en lång rad legendariska album under 80-talet innan de splittrades. Monroe startade en solokarriär som gav honom fans över hela världen och vi är så glada att se honom på Röjet igen

Med över 100 000 sålda skivor, runt 30 miljoner streams och hundratals spelningar på fyra kontinenter är Eclipse ett av de mest spännande svenska banden just nu. Det är med andra ord hög tid för Eclipse att göra Skogsröjsdebut.

Biljetter till Skogsröjet hittar ni hos www.eventim.se

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT