VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

House of Metal fyller på sin line-up

22 Shares

28-29 februari 2020 äger House of Metal rum i Umeå för 14:e gången. De första banden för 2020’s upplaga har blivit tillkännagjorda tidigare i höst och idag går festivalen ut med ytterligare två bokningar som de lagt till på sin line-up.

 

NERVOSA (Brasilien)
Brasilianska power-trion Nervosa har sedan sin debut ”Victim of Yourself” (2014) snabbt hunnit bygga sig en karriär, med inte mindre än tre album under bältet i dagsläget. Kända för sin råa aggressivitet och ”in-your-face” thrash-riff och spelningar på flertalet av världens största festivaler samt turnéer runt världen är det nu dags för bandet att äntligen besöka Sveriges nordliga breddgrader för första gången.


 

FERAL (Sverige)
Feral, med rötterna i Norsjö drog igång 2003 och har sedan dess förfinat sin HM-2 Death Metal till världsklass. Med tre fullängdare i bagaget, senaste i form av ”Flesh for Funerals Eternal” (2018), är det äntligen dags för detta norrländska band att återvända till en scen på festivalen som de senast besökte 2008.

 

Klara artister sedan tidigare:
Freak Kitchen (Swe), Vomitory (Swe), Burning Witches (Ch), Darkened Nocturn Slaughtercult (Ger), Bewitched (Swe), Onslaught (UK), Shrapnel (UK)

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter