VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
skogsröjet

Skogsröjet släpper fem nya akter

Skogsröjet fortsätter att fylla på sin redan starka lineup.

Senaste tillskottet för festivalen som äger rum i Rejmyre mellan den 2-3 augusti 2019 i Rejmyre, utanför Norrköping, är Gathering Of Kings, Wayward Sons, Liv Sin, Sara och Man Machine Industry.


Sedan tidigare är Avantasia, Accept, Airbourne, Uriah Heep, Venom, Glenn Hughes, Gamma Ray, Primal Fear, Helix, Demon, Backyard Babies och Amaranthe klara för årets festival.

Annons:

Biljetter till Skogsröjet hittar ni hos www.eventim.se

GATHERING OF KINGS
2019 års stora snackis inom den melodiösa hårdrocken! Debutplattan “First Mission” har fått strålande recensioner runt om i världen och har tokhyllats av nästan varenda recensent.
Gathering Of Kings är en svensk motsvarighet till 80-talets superprojekt Phenomena. I detta storslagna projekt hittar vi musiker från bl.a Masterplan, Therion, Saffire, Spiritual Beggars, Pretty Maids, The Night Flight Orchestra, Streamline, Corroded, Creye m.fl. Fantastiska musiker och exceptionellt bra låtar, skrivna av låtskrivartalangen och gitarristen Victor Olsson (Saffire). För alla älskare av keyboardladdad melodisk hårdrock och AOR. Det låter 80-tal men ändå stort och modernt.

WAYWARD SONS
Toby Jepson är tillbaka med sitt nya band Wayward Sons. Efter succén med Little Angels har Toby haft fullt upp med att lira med bl.a Gun, Dio’s Disciples och Fastway samt producera Saxon, Virginmarys mfl . Men nu är han tillbaka där han har sitt hjärta dvs i att skriva och framför tung 70-tals inspirerad rock av bästa sort.
Wayward Sons består av Toby Jepson(sång) Nic Wastell (bas,ex Chrome Molly) Phil Martini (trummor,ex Quireboys, Joe Elliot’s Down and Outs) Sam Wood (gitarr,Treason Kings) och Dave Kemp (keyboard ex Little Angels).

LIV SIN
Det är äntligen dags för Liv Sin att återvända till Skogsröjet för en grym kväll!
Med frontkvinnan Liv “Sin” Jagrell (ex-Sister Sin) i spetsen får vi ett hårt sound i gitarrdrivna heavy metal låtar med inspiration av både trash och black metal.
Bandet släppte sin debutskiva “Follow Me” under 2017 med bland annat gästsångaren Jyrki från The 69 Eyes.

SAREA
Sarea bildades under hösten 2008 i Norrköping. Målet med bandet var att skapa en melodisk käftsmäll – en musikalisk ångvält som inte skulle lämna någon åhörare oberörd. Genren beskrivs enklast som “tidsenlig melodisk metal”.
2010 släpptes debutskivan ‘Alive’ och bandet gjorde även en bejublad spelning på Sweden Rock Festival samma år. Sen dess har allt förfinats flera gånger om och en mängd livespelningar har packats ner i bagaget.

MAN.MACHINE.INDUSTRY
Man.Machine.Industry till Skogsröjet
Johnny Bergman står som låtskrivare, producent och frontman för detta maskineri han valt att kalla MAN.MACHINE.INDUSTRY.
Bergman väljer att kalla MMI:s sound ”Heavy Metal med en industriell touch” istället för Industrimetal då han anser att rötterna i musiken har närmare till band som Judas Priest och klassisk heavy metal än till Manson och dylikt även om band som Rammstein och Rob Zombie ofta nämns i recensioner om bandet.

Biljettpriser

Festivalpass 1200kr
Festivalpass + camping + VIP 2000kr
Festivalpass+ VIP 1700kr
Festivalpass+ Camping 1500kr
Endagsbiljett 840kr
Uppställningsplats husvagnscamping 225kr
OBS att VIP-biljetterna bara finns i begränsad upplaga! Först till kvarn gäller.

VIP-biljett innebär att man får tillgång till VIP-området som ligger på Backstage. Serveringen där har ett större sortiment och gott om sittplatser både under tak och under bar himmel. Ni slipper köer och kan sitta och njuta av festivalstämningen och bra musik!
Chansen att träffa på artisterna är mycket stor.

Så passa på innan VIP-biljetterna är slut!

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT