VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Bullet For My Valentine ställer in sin spelning på Borgholm Brinner – Ersättare klara

Tyvärr har vi nåtts av beskedet att Bullet For My Valentine tvingas ställa in sin kommande konsert på Borgholm Brinner på grund av personliga skäl.

Vi är givetvis ledsna över detta men vi är glada att kunna presentera ett av Sveriges mest inflytelserika band någonsin – REFUSED – som ersättare på sommarens festival!

Efter att ha bildats i Umeå 1991 slog Refused igenom i mitten på nittiotalet och med sitt tredje album The Shape of Punk to Come (1997) skapade de en certifierad klassiker. Den hardcorepunk som bandet gjort sig kända för blandades med influenser från bland annat post-punk, jazz och techno – tillsammans med uttryckt politiska texter. The Shape of Punk to Come räknas än idag som ett av historiens mest inflytelserika punksläpp. Senaste given från bandet var hyllade Freedom (2016) och enligt utsago befinner sig medlemmarna nu från och till i studion för att spela in nytt material. Med en ständig vilja att utvecklas och återuppfinna sig själva och sin musik har Refused förblivit ett av Sveriges viktigaste band, likväl som en storslagen och explosiv liveupplevelse som kväll efter kväll når nya höjder.

Vi ses 27-28 juli för Borgholm Brinner på Öland!

Line-up:
In Flames
Refused
Raised Fist
Graveyard
Danko Jones
Satyricon
Dark Tranquillity
Comeback Kid
Tribulation

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER