VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE

Skogsröjet presenterar nästa års första akter

Skogsröjet återkommer för 13:e året i följd, den 3-4 augusti är det dags för Sveriges mysigaste festival! Biljetter släpps idag kl 12 hos www.eventim.se

Festivalen håller för fullt på med bokningsarbetet men kan redan nu presentera nästa års första klara akter:


DOKKEN debuterade 1981 med albumet “Breaking The Chains” och 1984 slog de igenom med plattan “Tooth And Nail”. Ända sedan dess har Dokken spridit sin genialiska melodiösa hårdrock över världen. Hits som “Kiss Of Death”, “In My Dreams”, “Just Got Lucky” och “Alone Again” har gjort att Don Dokken och hans band skrivit in sig i historieböckerna som en av de pålitligaste leverantörerna av välgjorda hårdrockshits. Det är inte ofta Dokken kommer till Sverige så missa inte det här tillfället!

THE QUIREBOYS det legendariska partyrockbandet kommer tillbaks till Skogsröjet, även denna gång blir det ett vanligt gig samt ett akustiskt gig på vårt öppna hus på torsdagen.
The Quireboys slog igenom stort 1989 med singeln “7 O’Clock” och albumet “A Bit Of What You Fancy” året därpå. Få band har turnerat så hårt som The Quireboys och med sångaren Spike i spetsen är man alltid säker på att en spelning snabbt övergår i ett party.

FREEDOM CALL världens gladaste metalband är tillbaka! De tyska power metal-veteranerna Freedom Call Official kommer till Röjet och med sig har de melodier, optimismen, livsglädjen ,Tyskland, 90-tal och power metal vilket i mina öron är en snudd på oslagbar kombination.

EVERGREY med Tom S. Englund i spetsen har gått från att vara en göteborgsk angelägenhet till att vara ett band som turnerar världen över. Progressive metal – bandet har vuxit platta för platta och hyllats i stort i all viktig metalmedia. Evergrey kommer göra sitt vanliga set och dessutom lira akustiskt på torsdagens öppet hus.

Biljetter till Sveriges trevligaste festival, Skogsröjet, hittar ni hos www.eventim.se

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link