VECKANS TOPPNYHETER
Sweden Rock Festival

Sweden Rock Festival släpper nya akter

srf2016484

Sweden Rock Festival har släppt ytterligare 13 akter till nästa års festival.

Ytterligare 13 akter är nu bekräftade för sommarens Sweden Rock Festival.

Sabaton har under det senaste decenniet gjort en smått otrolig resa och utvecklats till en av Sveriges främsta musikexporter. I sommar kommer de tillbaka till Sweden Rock Festival, och de gör det med en stor show och med en ny skiva i bagaget. Så här kommenterar bandets basist Pär Sundström: “När vi spelade på Sweden Rock Festival för första gången, år 2005, var det Sveriges största och bästa rockfestival och vi var ett relativt litet band som öppnade på den minsta scenen. Nu, drygt tio år senare, kommer det att bli helt fantastiskt att återvända till vad som fortfarande är Sveriges största och bästa rockfestival för att avsluta på huvudscenen!”

Megadeth, som räknas som en av thrashens “big 4” och har en rejäl nytändning på gång med kommande albumet ”Dystopia”, gör i sommar sitt första Sweden Rock-besök på elva år. 

Återvänder gör även Foreigner – ett av historiens främsta AOR-band och upphovsmän till hits som ”I want to know what love is”, ”Cold as ice”, ”Hot blooded”, ”Juke box hero” och ”Waiting for a girl like you”.

Klara för festivalen är nu också följande akter:
Sabaton
Megadeth
Foreigner
Sixx:AM
Death DTA
Graveyard
Uncle Acid & The Deadbeats
LA Guns
The Kristet Utseende
Graham Bonnet Band
Neon Rose
Skitarg
Diamond Head

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER