VECKANS TOPPNYHETER
cherie-currie-484

Cherie Currie gästar Väsby Rock Festival

cherie-currie-484
Ledningen för Väsby Rock Festival meddelar att den legendariska Runaways-sångerskan Cherie Currie gästar festivalen i sommar.

Hon kommer att medverka i spelningen med Väsby Rock Allstars!

Cherie blir alltså en del av den stjärnspäckade lineupen som spelar på VRF fredagen 17/7. (Speltid på väsbyrockfestival.se inom kort). Det blir första gången som “CC” gigar i Sverige.

Cherie var, tillsammans med Lita Ford, Joan Jett och de andra tjejerna i The Runaways, banbrytande genom att vara det första rockbandet bestående av enbart tjejer.

VRF-ledningen: Vi är oerhört stolta över att få presentera Cherie Currie som en del av Väsby Allstars! Vi ser fram emot att se henne på en svensk scen och vi vet att hon är efterlängtad på dessa breddgrader! Välkomna till Väsby Rock Festival!

Just nu innehåller lineupen till Väsby Rock Allstars artister som Cherie Currie, Tony Martin, Johnny Lima ,Thomas Wikström, Nalle Påhlsson, Björn Höglund, Zinny Zan, Chris Laney, Martin Sweet mfl

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER