VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
muskelrock2015-banner-484

Fler band klara till MUSKELROCK

9 Shares

muskelrock2015-banner-484
MUSKELROCK fortsätter fylla på årets line-up.


De tre nya banden som tillkommit årets line-up är NIGHTMARE CITY och THOR/BULLET som kommer genomföra en exklusiv spelning bestående av hälften BULLET och hälften THOR uppbackad av Bullet.

Dessutom kommer exklusiv Sverigepremiär av filmen I AM THOR äga rum på årets festival.
Muskelrock äger rum på Tyrolen i Blädinge mellan den 28-30 maj.

 

NIGHTMARE CITY
De lokala förmågorna NIGHTMARE CITY har snabbt fått en trogen skara fans och har redan hunnit spela på LIVE EVIL i London och just nu är de iväg på Usa turné för att fira släppet av den nya självbetitlade EPn. Medlemmarna är kända från andra lokala band så som Antichrist, Witchgrave, Nominon och Eviscerated och tillhör stammisarna som har varit med och stöttat Muskelrock från första planeringsdagen.

THOR & BULLET

Bullet inspirerade och var med och startade festivalen och Thor gav den dess namn och nu får vi se dem i ett specialkomponerat samarbete som enbart går att se på Muskelrock. Halva spelningen kommer att bestå av Bullets egna material och halva konserten kommer Thor att sjunga sina stora hits uppbackade av Bullet. Vi får även höra Thors nyinspelade låt som Bullet är med och gästar på. Var redo för den starkaste heavy metal show som någonsin visats i småland!

 

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter