VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
vasby-rock-logo

Väsby Rock Festival får tillstånd för alkohol på hela festivalområdet

0 Shares

vasby-rock-logo
Väsby Rock Festival har som första festival i Stockholmsområdet beviljats ett öppet serveringstillstånd, taget av en enig nämnd i Upplands Väsby kommun.

Väsby Rock Festival har lämnat oss följande meddelande;


Vi är idag oerhört stolta och glada över att kunna meddela att Väsby Rock Festival som en av få festivaler i Sverige, fått beskedet att vi får ett öppet serveringstillstånd, vilket innebär att man får dricka alkohol på hela festivalområdet. Beslutet togs av en enig miljö- & hälsoskyddsnämnd i Upplands Väsby kommun.

-Politikerna i kommunen har insett vikten av vad ett öppet serveringstillstånd kan innebära för festivalen och dess framtid, säger Väsby Rock Festivals crew. Vi hoppas att vi med detta tillstånd kan bana väg för andra festivaler runt om i Sverige att söka öppna serveringstillstånd och lyckas med detta. Vi har positiva erfarenheter från andra festivaler som har ett öppet serveringstillstånd, tex Sweden Rock Festival och där är det lugnare och mindre fylla.

I år går Väsby Rock Festival av stapeln den 18-19 juli och gästas av stora nationella samt internationella band, såsom Europe, Candlemass, Pretty Maids, TNT, Gotthard och Primal Fear. Europe gör sin första spelning i sin hemkommun på över 31 år, och vi önskar alla festivalsugna välkomna till Sveriges centralaste festival.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter