VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
black-christmass-2014-01

Ny metalfestival i Norrköping

black-christmass-2014-01
Den 19:e och 20:e december går en nystartad festival av stapeln vid namn “Black Christmass”. Den kommer att äga rum på Flygeln i Norrköping.

Klara band är: Marduk, Sodom, Grave, Nifelheim, Necrophobic, Aura Noir och Facebreaker. Fler band tillkommer.


Skrikhult production skriver följande i ett pressmeddelande:

“BLACK CHRISTMAS. NY METALFESTIVAL I NORRKÖPING Vi tyckte att det saknades en death/black/thrash-festival som enbart fokuserar på de största av de hårdaste banden I världen. Förutom en radda riktigt grymma konserter så kommer det även att ske aktiviteter i intilliggande Värmekyrkan där det kommer att ske utställningar/happenings/marknad mm.

Initiativet kom genom att Olof Wikström från Skrikhult Production och Morgan Håkansson från Marduk samspråkade och insåg att de närt på samma dröm i flera år. Att skapa en evenemang enbart riktad mot den extremt hårda musiken i sin egen hemstad. Sagt och gjort så bokades Flygeln i Norrköping 19-20 december. Mitt i hjärtat av det gamla industriområdet – som förenar gammal industri med nutidens upplevelseindustri på ett föredömligt sätt. Marduk som firar 25-årsjubileum kommer att fira detta genom att köra en spelning båda dagarna med två unika set. Ytterligare band tillkommer på listan varav 2 headlineakter”

Biljetter: ticnet.se

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter