VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
pip-2014-logo

Putte i Parken blir gratis och släpper nya rockakter

pip-2014-logo
Karlstadfestivalen PUTTE I PARKEN meddelade under förra veckan att festivalen byter skepnad och blir en gratisfestival. För ett par dagar sedan släpptes även nya akter där det meddelades att BLACK LABEL SOCIETY kommer att göra en exklusiv Sverigespelning på festivalen.

Under förra veckan meddelade Putte i Parken att festivalen kommer att bli gratis och anledningen ska vara att konkurrensen är så tuff. Kommentar från festivalgeneral Niclas Lagestam;


“- Vi är övertygade om att det här är en bra modell som vi kommer att se mer av i framtiden. Man måste börja i rätt ände. Vi tror att om du har människorna, engagemanget och musiken så blir du attraktiv. Det tycker vi att vi har, och därför tror vi att det här är rätt väg att gå,”

Och tillägger;

Annons:

“- Vi har haft svårigheter att få till programmet som vi önskat och i stället för att köra på i tidigare fotspår sänker vi priset helt. Ska man göra något ska man göra det ordentligt. Idag styrs Festival-Sverige egentligen av några få stora aktörer och då gäller det att hitta nya vägar för att lyckas. Det skiljer sig egentligen inte från de förändringar som vi sett dagspress, skivindustri och tv genomgå.”

För mer info, läs här.

I måndags släppte festivalen även nya akter i form av bl.a. BLACK LABEL SOCIETY och TIGER BELL. Här är PIP’s än så länge klara rockartister;

Black Label Society
Turbonegro
Raubtier
Marky Ramone’s Blietzkrieg with Andrew W.K.
Dregen
Imperial State Electric
Tiger Bell

pip-rock01

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Magnus Byström

Magnus Byström

Webbansvarig
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT