VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

The Ultimate Rockfest Karlskrona presenterar ny akt

Det nya året bjuder på lovande nyheter för konsertbesökaren. The Ultimate Rockfest Karlskrona går av stapeln i mars och snart är alla festivalens akter släppta.

Pressreleasen som gick ut i fredags lyder som följer:

Rockfest Karlskrona äger rum för första gången den 25 mars 2023 i Brinova Arena. 8 akter inom rock, punk och hårdrock är bokade till en riktig röjar-kväll.

Redan släppta band är Lillasyster, Corroded, Hardcore Superstar, Mimikry, H.E.A.T och kvällens headliner, The Halo Effect. Idag den 2/12 inleder vi andra dagen i december med ett riktigt jäkla röj och släpper inga mindre än The Cruel Intentions som en del av lineupen! Tillsammans med 7 andra akter kommer dessa ösiga musiker att inta Brinova Arena den 25 Mars nästa år.

Snart släpps näst sista akten, men vi råder alla som är sugna på en biljett att haffa dem innan de försvinner. För nu är det jul igen och rock-tomten kommer tidigt i år, vi har nämligen bestämt oss för att sänka priset på biljetterna under december till:

Ungdomar 13-17 år sittplats 695:-

Ungdomar 13-17 år ståplats 595:-

Vuxen sittplats 695:-

Vuxen ståplats 795:-

Ange koden Rockfestjul2023 i kassan så får du din rabatterad biljett. Kampanjen gäller från 10:00 1/12 till och med 10:00 31/12 innan priserna höjs till ordinarie. Perfekt julklapp till dig själv, familjen och alla som älskar livespelningar. Ta med hela släkten eller kompisgänget och röj loss med oss!

För att ingen ska behöva gå törstig på festivalen har vi slagit oss samman med Odd Island Brewing och lokala Öbrygd från Hasslö som kommer finnas på plats i baren och sälja öl till alla besökare. Även arenans restaurang Trydes kommer vara med på rocktåget och erbjuder en rock-buffé för alla hungriga besökare.

Fler samarbeten tillkommer löpande och för den som vill hoppa på rocktåget är det bara att kontakta ROTB för mer information.

Varmt välkomna till Brinova Arena den 25 mars 2023 för en kväll ni sent kommer att glömma!

Biljetter: https://nortic.se/dagny/event/40747

Hittills släppta band

-THE HALO EFFECT

 – H.E.A.T

– MIMIKRY

– CORRODED

– LILLASYSTER

– Hardcore Superstar

FAKTA – ULTIMATE ROCKFEST KARLSKRONA 2023

PLATS: Brinova Arena, Karlskrona
DATUM: 2023-03-25

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER