VECKANS TOPPNYHETER

Time To Rock Festival presenterar line-up till förfesten

Dagen innan “riktiga” Time To Rock Festival drar igång så blir det en hejdundrande förfest.

Festivalarrangören meddelar;
Vi hoppas självklart att hela trakten går man ur huse och kommer och festar med oss. Till denna dag, så har de första 3000 personerna som köpt en ordinarie 3-dagars eller en 3-dagars VIP gratis inträde och vi kommer sedan även att släppa upp ett begränsat antal 1-dagsbiljetter till förfesten i början på nästa år. Där blir det verkligen det klassiska “först till kvarn” som gäller.
Vi kör enbart en scen denna dag och det blir fem artister!
Portarna slår upp kl 16.00 och kl 17.15 står de lokala favoriterna i SLÄKKTEN på scen för att sätta takten för resten av kvällen.
Det kommer sedan vara en halvtimme mellan varje artist där ni får tid att gå och köpa något kallt att dricka, något gott att äta eller köpa lite merchandise och ladda för den stora festivalen.
18.45 står en svensk legendar på scen, nämligen MATS RONANDER, eller Malla som han kallas. Det finns inte mycket denna entertainer inte har gjort inom svenskt musikliv som bl.a lirat gura med ABBA. Ni kommer garanterat att få höra låtar som “Kött & Blod” och “Gör Mig Lycklig Nu” tillsammans med en hel del andra hits och en rejäl dos blues. En riktig, svensk bluesman och en grym gitarrist. Missa inte!
20.15 kommer Skövdebandet BROWSING COLLECTION att äntra scenen. 2022 tävlade bandet i Melodifestivalen med låten “Face in the Crowd”. Svensk hårdrock med puls och energi i massor och två grymma plattor i bagaget. Bandet består av Mimi Brander (sång/gitarr), Moa Lenngren (gitarr/sång), Nora Lenngren (bas/sång) och Carro Karlsson (trummor).
När det sen börjar att skymma lite så släpper vi lös världens bästa tributeband till Gasolin, nämligen det i Danmark mycket hyllade GASBOX som kommer att bjuda på en grym show med massor av hits. Att sångaren dessutom liknar Kim Larsen, gör inte upplevelsen sämre kan vi lova! 21.45 drar dom igång!
När sedan mörkret fallit över festivalområdet och klockan närmar sig midnatt så bjuder vi på en helt unik upplevelse med bandet THE CRYPT som gör sin första festivalspelning någonsin. Vi säger inte mer än så. Ni VILL inte missa det. 23.30 börjar det.
Välkomna att festa med oss!
Biljetter och övrig information hittar du på vår webbsida: www.timetorock.se

FÖRFEST FREDAGEN 7 JULI.
THE CRYPT, GASBOX, MATS RONANDER, BROWSING COLLECTION och SLÄKKTEN.

TIME TO ROCK FESTIVAL 8-9-10 JULI
Hittills presenterade band:
SAXON, MSG, D-A-D, THE HOOTERS, MOLLY HATCHET, HELLHAMMER PERFORMED BY TOM G WARRIOR’S TRIUMPH OF DEATH, TRIPTYKON PERFORMING CELTIC FROST, TRIPTYKON, THE TOY DOLLS, SHAM 69, ULI JON ROTH, ROSS THE BOSS, MASTERPLAN, ANGEL WITCH, TYGERS OF PAN TANG, BOURBON BOYS, TUNGSTEN och KNOGJÄRN.
Ytterligare 22 band kommer att presenteras.

Time To Rock Festival presenterar line-up till förfesten 1
Time To Rock Festival presenterar line-up till förfesten 2

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER