VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Datum för Time To Rock Festival 2023 spikat

Nästa års Time To Rock Festival kommer att gå av stapeln 8-10 juli. Detta blir då helgen innan den svenska “industrisemestern” drar igång och därför har man bestämt att för första gången köra lördag till måndag, då väldigt många är lediga på måndagen.

Festivalledningen meddelar:


För er som kommer redan på fredagen, så ska vi se till att fixa till någon form av pre-party. Mer om det senare!
Inför 2023 så kommer vi också att utöka antalet scener från två till tre och antalet band från 26 till 38. Detta innebär också att vi kommer att utöka storleken på festivalområdet och campingarna. Allt för att behålla den gemytliga känslan!
Vi kommer också, inom några veckor, att få en helt ny hemsida, så håll ögonen öppna, för snart blir det också bandsläpp! Vi hoppas så klart att få se er igen i Knislinge nästa år!

Vi vill passa på att förtydliga våra tankar om att lägga nästa års festival 8-10 juli och samtidigt visa att vi faktiskt läser era inlägg!
Det är ju så, att när man bedriver en rockfestival, så vill man ju se till att inte krocka med andra festivaler och evenemang. I augusti nästa år så skulle det bli väldigt många krockar (liksom i år) och det vill vi självklart försöka undvika. Det gäller ju både andra svenska festivaler, men även större rockfestivaler i Europa. Att vi slutligen bestämde oss för 8-10 juli berodde dels på att väldigt många har semester vecka 28-31. Självklart gäller det inte alla, men tyvärr går det inte att blidka varenda potentiell biljettköpare. Vi önskar så klart att så vore fallet. Att vi valde det lite oortodoxa dagarna lördag till måndag beror i första hand på att söndagar och måndagar ger oss större chanser att kunna boka större och bättre (det är ju en smaksak) artister, då de flesta andra festivaler inte ligger på de veckodagarna och det ofta finns lucka i bandens spelschema. Antalet dagar man måste ta ledigt på, om man nu inte har semester, blir ju de samma. Vi hoppas så klart att få se så många av er som möjligt och det var viktigt för oss att gå ut med datumen så fort vi bara kunde så ni hade tid att pussla in världens gemytligaste festival i ert sommarschema 2023!

Vi kommer också inom kort att ge er tiden för biljettsläpp och när ni kan förvänta er bandsläpp. Dessutom kommer det många roliga nyheter inför 2023 så håll ögon och öron öppna!

Time To Rock Festival som tidigare hette Helgeåfestivalen, går av stapeln i Knislinge Folkets Park. Knislinge är beläget i den nordöstra delen av Skåne, där slätten möter skogen. Precis bredvid festivalområdet och campingområdet slingrar sig den 20 mil långa Helgeå.

Datum för Time To Rock Festival 2023 spikat 1

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter