VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
phenomena-logo-srf-2013-rocknytt.net

Ingen PHENOMENA-spelning på Sweden Rock Festival 2014

0 Shares

phenomena-logo-srf-2013-rocknytt.net

All star-projektet PHENOMENA’s spelning på Sweden Rock Festival har ställts in. Spelningen var tänkt att bli projektets första liveframträdande någonsin.

Festivalen meddelar i ett meddelande på sin hemsida om beslutet:


 

“Vi måste tyvärr meddela att det inte blir någon konsert med Phenomena på Sweden Rock Festival 2014.

I vårt kontrakt för Phenomenas framträdande på Sweden Rock Festival, som skrevs under av personen som sålde konserten till oss, står det klart och tydligt att ett antal specificerade musiker ska medverka. Dessvärre har det kommit till vår kännedom att det, i motsats till den information vi tidigare fått, inte finns något avtal mellan Phenomenas representant och några av dessa musiker, och ett par av de viktigaste artisterna har nu meddelat oss att de inte har möjlighet att medverka. Dessutom har det visat sig att två olika parter gör anspråk på rättigheterna till namnet Phenomena, och att det inte är helt klart att personen som skrev under vårt avtal hade rätt att göra det. Med denna vetskap har vi bestämt oss för att inte köra någon Phenomena-konsert 2014.

Vi beklagar djupt att vi ser oss tvungna att ta detta beslut, men vi anser att dessa artister är en så stor och vital del av detta projekt att det inte skulle kännas rätt mot vår publik om konserten genomfördes utan dem.

Om en relevant livesättning av Phenomena sätts ihop i framtiden, och kan bekräftas av alla inblandade, kommer vi självklart att göra vad vi kan för att vår publik ska få se Phenomena då istället”.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter