VECKANS TOPPNYHETER

Scandirock Melodic 2022 – Bandpresentation

Scandirock Melodic anordnar i samarbete med Vega bryggeri ett tvådagarsevent, Fredag 13/5 och Lördag 14/5 med liveframträdanden, härlig stämning och god mat och dryck!

Vega bryggerier förvandlas till en arena för melodiös hårdrock och AOR med feta gitarriff, smäktande keyboards, stora refränger och himmelska melodier. Steve Price (Steve Price Rock Show) och Jelina Makrantonaki (Rock Radio 104.7) kommer värma upp publiken ordentligt före, mellan och efter spelningarna. Det kommer serveras rökt mat i alla former och många av bryggeriets olika öl finns att smaka från kran i genuin hantverksmiljö på Ringön i Göteborg nära vattnet.

Age Of Reflection

Age Of Reflection är ett välkänt och älskat namn inom AOR. Med två hitalbum i bakkatalogen och ett nytt studioalbum på gång finns det gott om material till att tillfredsställa en svältfödd publik!

Scandirock Melodic 2022 - Bandpresentation 1

Cruzh

Cruzh kritikerrosade platta ”Tropical Thunder” släpptes sensommaren 2021. Förvänta er en spelning med stora hookar, tunga gitarriff och allsångsrefränger!

Scandirock Melodic 2022 - Bandpresentation 2
Foto: Cruzh, Facebook

Captain Black Beard 

Med senaste albumet ”Sonic Forces” tog Stockholmsbandet Captain Black Beard den melodiösa hårdrocksvärlden med storm. En naturkraft sprungen ur det melodiösa åttiotalet!

Scandirock Melodic 2022 - Bandpresentation 3
Foto: Peter Johansson

Flight Of Icarus

Med storslagna filmiska ljudlandskap håller Flight Of Icarus från Göteborg på att lägga melodic rock världen för sina fötter. Missa för allt i världen inte denna melodiösa pop-metall duo som skamlöst stulit sitt namn från Iron Maiden låten med samma namn!

Scandirock Melodic 2022 - Bandpresentation 4

Creye 

Creye från Malmö kombinerar moderna och radiovänliga popmelodier med ett smakfullt retrosound från åttiotalet. Bandets senaste album ”II” har skapat en ordentlig buzz i den melodiösa rockvärlden!

Creye band
Foto: creyesweden.com

Osukaru

Stora hår, glitter, glam och läder. Göteborgska Osukaru har hämtat de bästa beståndsdelarna från åttiotalets och det tidiga nittiotalets melodiösa hårdrocksscen och för in i nutid. Bandet kommer framföra låtar från hela sin karriär. Det kommer bli något alldeles extra!

Osukaru
Foto: Blindfoldead International

Seventh Crystal

De nytända stjärnorna i Seventh Crystal gjorde succé med debutalbumetet ”Delirium” under 2021. Beväpnade med urstarka låtar och en musikalitet utöver det vanliga gör detta Göteborgsband nu sin livedebut på hemmaplan. Det vill du inte missa!

Scandirock Melodic 2022 - Bandpresentation 5

Roulette

Scandirock Melodic 2022 är stolta att presentera årets headliner, legendariska Sundsvallsbandet Roulette. Plattan ”Now!” som släpptes 2019 är redan en melodic rock klassiker av gigantiska mått. Detta är dessutom bandets första spelning någonsin i Göteborg!

Scandirock Melodic 2022 - Bandpresentation 6
Foto: Chris Rehn

Missa inte Scandirock Melodic 2022 – vårens mysigaste och mest exklusiva event inom melodiös hårdrock. Välkomna!

Skaffa dina biljetter här:https://billetto.se/e/scandirock-melodic-2022-biljetter-613835 [billetto.se]

Scandirock Melodic 2022 - Bandpresentation 7

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER