VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
scandirock melodic

Scandirock Melodic – Nytt datum, ny lokal och bandsläpp

Äntligen är restriktionerna hävda och Scandirock Melodic kan genomföras. Det blir nu ett tvådagarsevent istället för, som tidigare annonserats, ett endagsevent. Nya datum är 13-14/5. Vi kan också med glädje meddela att den nya lokalen är Vega bryggeri i Göteborg! Seventh Crystal ansluter sig till en redan gedigen lineup och fler överraskningar är att vänta inom kort!

Scandirock Melodic anordnar i samarbete med Vega bryggerier ett  tvådagarsevent, Fredag 13/5 och Lördag 14/5 med liveframträdanden, härlig stämning och god mat och dryck.


Vega bryggerier förvandlas till en arena för melodiös hårdrock och AOR med feta gitarriff, smäktande keyboards, stora refränger och himmelska melodier. Det kommer serveras rökt mat i alla former och många av bryggeriets olika öl finns att smaka från kran i genuin hantverksmiljö på Ringön i Göteborg nära vattnet.

Scandirock Melodic gästas av nya stjärnskotten Flight Of Icarus samt exklusiva spelningar av Captain Black Beard, Creye och Care Of Night. Osukaru firar tio år som band och firar med en jubileumsspelning full av överraskningar. De nytända stjärnorna i Seventh Crystal gjorde succé med debutalbumetet ”Delirium” under 2021 och genomför nu sin livedebut på hemmaplan. Headliner är legendariska Roulette som gör sin första spelning någonsin i Göteborg!

Allt detta får du endast hos Scandirock Melodic som står för årets bästa och mest exklusiva event inom melodiös hårdrock. Mer info om evenemanget och biljetter finns på Scandirock Melodics facebooksida. Missa inte årets AORgasm! välkomna!

https://www.facebook.com/events/545280412953463

Scandirock Melodic - Nytt datum, ny lokal och bandsläpp 1
Scandirock Melodic 2022
FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter