VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Stockholm Rock Out flyttar fram årets festival

Stockholm Rock Out flyttar fram årets upplaga av festivalen till 2022.

Detta meddelade festivalen under torsdagen. Festivalen, som gjort comeback efter ett antal år i dvala, skulle ägt rum på Fållan nu i helgen den 18 december. Men nu meddelar alltså festivalen att man är tvungen att skjuta upp festivalen till 16-17 december 2022 på grund av att man har fått stora problem med de internationella bandens inresa till Sverige.


Så här skriver festivalen på sina sociala medier:

Vi är otroligt ledsna över att behöva meddela att årets upplaga av Stockholm Rock Out inte går att genomföra på grund av inreseproblem för de internationella artisterna. Vi förstår att det ställer till problem för många av er och det är jättetråkigt att behöva komma med det här beskedet så nära inpå festivalen.

Festivalen kommer istället äga rum 16-17 december 2022 och det blir alltså en tvådagarsfestival. Vi är i kontakt med alla banden och vi försöker ordna så att så många som möjligt av dem kan medverka då, mer info om detta följer inom kort. Du som väljer att behålla din biljett kommer automatiskt att få din biljett uppgraderad till en tvådagarsbiljett till 2022. Samtliga som innehar en biljett kommer under dagen få ett mail från Tickster med mer information.

Band som skulle spelat på festivalen var Doro, Michael Monroe, Crashdiet, Crazy Lixx, Chez Kane och Donna Cannone.

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT