Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
LIVERECENSIONER SRF
POPULÄRA LIVERECENSIONER SRF
INTERVJUER SRF
ALLA NYHETER
sweden rock festival

Sweden Rock Festival lanserar sin första Bourbon

Nordens största hårdrocksfestival lanserar ytterligare en dryck till sin produktportfölj, nämligen Sweden Rock Spirits Kentucky Bourbon.

Bourbon är kanske den alkoholdryck som oftast förknippas med hårdrocksgenren. Därav föll det sig naturligt att Sweden Rock Festival nu kompletterar sin dryckesfamilj med en Kentucky bourbon.


– Vi har släppt ett antal Sweden Rock-whisky i olika utföranden och många i vår publik ser dom som samlarobjekt, säger Marcus Antonsson, Food & Beverage Manager på Sweden Rock Festival AB.

– Men även om vi sedan länge varit sugna på att bredda sortimentet med en amerikansk bourbon, så har vi inte riktigt hittat helt rätt förrän nu. Så det känns extra spännande att se om våra fans gillar det senaste tillskottet på Sweden Rock-hyllan lika mycket som vi själva gör.

Sweden Rock Spirits Kentucky Bourbon Whiskey är en smakrik och snyggt fyllig bourbon med tydlig karaktär av kolade och rostade ekfat. Inslag av vanilj, muscavadosocker, torkad frukt och kolafudge ger ett knäckigt och kryddigt avslut.

Sweden Rock Spirits Kentucky Bourbon Whiskey kostar 599 kr och finns tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment.

Fakta
Artikelnummer: 54093
Volym: 700 ml
Alkoholhalt: 44.7 % vol
Pris: 599 kr
Säljstart: 1 december, 2021
Ursprung: USA
Buteljerad: Italien, license: C.A. IT00BSA00120V
Importör: The Wine & Spirits Collective AB

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
TOPPLISTAN SRF-NYHETER
FESTIVALNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter