VECKANS TOPPNYHETER

Atlas Rock – Ny festival under nästa år presenterar Alice Cooper

En ny festival, Atlas Rock, ser dagens ljus under tidig sommar nästa år.

Atlas Rock kommer äga rum vid Gasklockorna på Brynäs i Gävle. Datumet är 4:e juni 2022 för den första upplagan där Alice Cooper står på scen tillsammans med en rad andra hårdrocksartister.

Alice Cooper blir festivalens huvudattraktion.
Sedan debuten 1969 har Alice Cooper blivit en av de stora legenderna inom rockmusiken och han ligger bakom klassiska hits som Schools Out, No More Mr. Nice Guy, Poison och Bed Of Nails. Alice Coopers betydelse inom hårdrock kan inte överskattas och än idag når han nya generationer av fans.

Tidigare i år gav han ut sin senaste skiva Detroit Stories som är hans tjugoförsta soloalbum. Där visar han att han efter mer än 50 år som artist fortfarande är en relevant artist av högsta klass.

Gasklockorna är ett bekant festivalområde för många och det ligger ett stenkast från Gävle centrum med närhet till hotell, vandrarhem samt tåg och buss. Sedan 2016 arrangeras Gefle Metal Festival vid Gasklockorna men på Atlas Rock kommer fokus att ligga på mer traditionell hårdrock.

Under dagen kommer sju band stå på scenen och det kommer att finnas ett brett utbud av mat och dryck. Fler band kommer släppas efter sommaren.

Biljetter släpps måndag 26 juli 10.00 på www.atlasrock.se

FB-event hittar du HÄR

Atlas Rock - Ny festival under nästa år presenterar Alice Cooper 1

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER