VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Nyköping Rock Festival släpper 18 akter

Nyköping Rock Festival har presenterat 18 akter till årets festival.

Även i år så blev Sweden Rock Festival inställt samt Skogsröjet. Riktigt surt för oss musikälskare och det må ha varit rätt beslut men onekligen sticker det lite i ögonen när vissa idrottsevenemang nu kan ta in tusentals åskådare. Någon som såg ljuset i detta mörker är Otto von Lucidor som vågade gå mot strömmen och satsar nu på en tredagars festival i Nyköping!

Redan på torsdagen den 26:e augusti så drar förfesten i gång med band ifrån klockan 18:00 fram till midnatt och sen så är det fullspäckat både fredag och lördag från tolv på dagen fram till ett på natten. Mat och dryck kommer att finnas på området vid Kuggnäs Motorgård samt camping i anslutning.

Priset för tredagarsbiljett är 400 kr vid förköp och 500 kr om man löser en biljett på plats. Tanken är att det ska vara en klassisk rockfestival kryddat med blues, rockabilly och folkrock, och det kommer att finnas mer eller mindre kända band på plats samt några av Sveriges bästa Tribute band.

Hittills klara band:
Black Paisley
Lucidor
Superposer Wannabe
Bejerstrand Band
Nattas
Ell & Hart
The Unkool Hillbillies
Rock You Up
Limehouse
Tännebränne
Taiwaz
Buford T Justice
Deep Legacy
SPP Bluesband
Highwater
Puffra
Uncovered
Perry and the Pacemakers

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER