VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Skogsröjet

Skogsröjet ställer in årets festival

Även Skogsröjet tar beslutet att ställa in årets festival.

Meddelande från Skogsröjet:


Skogsröjare, tyvärr tvingas vi ställa in årets upplaga av festivalen. Vi har avvaktat och hoppats att läget skulle ljusna men trots att vaccineringar rullar på så känner vi att det inte går att genomföra en “vanlig” festival. Därför skjuter vi på vårt 15-årsjubileum till 2022. Hälsa och välmående måste få gå före i dessa tider. Vi håller alla tummar för att det blir möjligt att genomföra Skogsröjet 2022.

Vi i styrgruppen känner såklart en saknad och tomhet då vi i 14 års tid byggt scener, tält, förberett serveringen, klippt gräs, kört möbler, planerat arbetsscheman osv. Mest av allt saknar vi gemenskapen, glädjen och förväntningen vi känner när vi arrangerar festivalen. Vi är rejält taggade inför nästa år och bokar om och till artister till vårt 15-årsjubileum och det kommer släppas upp artister som är klara till nästa år samt biljetter inom kort.

Vi hoppas att vi ses då istället och vi skickar några extra tankar till de föreningar, leverantörer och samarbetspartners vi har i hopp om att de klarar det här året utan sina ordinarie “sommarjobb”.

Till sist en stor kram av saknad till våra härliga besökare och fantastiska volontärer. Vi ses igen nästa år, nedräkningen till Skogsröjet 2022 börjar nu. Ha det bäst och håll er friska så ses vi nästa år.

Mvh Generalen och Styrgruppen Skogsröjet

Klara band för Skogsröjet 2021 var W.A.S.P., Dirkschneider, Danko Jones, Doro, Gotthard, Michael Monroe, Eclipse, Gathering Of Kings, Sister Sin och Black Paisley.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT