LIVERECENSIONER 2023
INTERVJUER 2023
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Sweden Rock Festival ställer in 2021-års upplaga

Sweden Rock Festival går idag ut med beskedet att inte heller 2021-års festival blir av. Ett väntat men extremt tråkigt besked.

Meddelandet från festivalen lyder:


Alla förberedelser och förhoppningar till trots, står det nu klart att det inte finns några möjligheter att genomföra Sweden Rock Festival i år heller. Istället skiftar vi nu vårt fokus till 2022 och ser fram emot en mer minnesvärd festival än någonsin. Vi längtar efter att då äntligen åter få fylla vår numera utökade och uppgraderade festivalyta med grymma artister, aktiviteter och besökare.

Alla biljetter kommer nu automatiskt att gälla för 2022 års festival. För de som önskar kommer det förstås också att finnas möjlighet till återlösen.

Annons:

Arbetet med att flytta över så många av de inbokade banden som möjligt till 2022 är igång och vi lovar att digniteten på festivalen kommer att bli på minst samma nivå som det var tänkt i år. De första klara akterna kommer att presenteras inom kort.

Avslutningsvis vill vi tacka våra festivalbesökare för all den pepp som de kontinuerligt ger oss i Sweden Rock-organisationen på olika sätt. Vi saknar dom och att få genomföra festivalen något enormt, och nu blickar vi framåt mot oförglömliga dagar i Norje den 8 – 11 juni 2022.

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
POPULÄRA LIVERECENSIONER
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT