10 frågor - Del 43: Fredrik Jansson (Angel Witch)

10 frågor – Del 43: Fredrik Jansson (Angel Witch)

10 frågor är en intervjuserie där det ställs just 10 frågor om musik till musiker, såväl kända som okända och svenska som utländska. Näst på tur står Fredrik Jansson, trummis i det legendariska NWoBHM-bandet Angel Witch.
10 frågor - Del 42: Carl Linnaeus (City Saints)

10 frågor – Del 42: Carl Linnaeus (City Saints)

För den allmänbildade hårdrockaren är Carl Linnaeus känd som skribent på Sweden Rock Magazine, och som författare till en rad böcker, bland annat om KISS. Men han är även basist i punkrockbandet City Saints, ett band med de röda rötterna fast förankrade i Göteborg.
VIDEOPREMIÄR: We Sell The Dead - Pale And Perfect

VIDEOPREMIÄR: We Sell The Dead – Pale And Perfect

Melodisk tyngd och en ödesmättad atmosfär präglar debuten från svenska We Sell The Dead. Detta må vara bandets debut, men samtliga medlemmar har digra meritlistor.
Tre nya akter klara till In Flames festival "Borgholm Brinner"

Tre nya akter klara till In Flames festival ”Borgholm Brinner”

I sommar är det äntligen dags för den första upplagan av In Flames egen tvådagarsfestival Borgholm Brinner, 27-28 juli. Utöver de svenska metalgiganterna kan vi nu stolt presentera tre nya band till en av sommarens höjdpunkter.
Liverecension: Triple Thrash Treat - Garaget, Strängnäs 2018-02-05

Liverecension: Triple Thrash Treat – Garaget, Strängnäs 2018-02-05

f.k.u, ice age, Live, reignsaw
När turnépaketet Triple Thrash Treat (Reignsaw, Ice Age och F.K.Ü.) kom hit till krokarna var det ett givet besök. Garaget i Strängnäs är en fin liten klubb inklämd i en industrilokal. Faktum är att man frågar sig var man hamnat när man kliver in genom ytterdörren och rakt in i ett lager men skenet bedrar.
X