NYHETER
CD
BÖCKER
SKÄRSELDEN

Narnia – From Darkness To Light

10 Shares

Narnia fortsätter på den väl inslagna vägen, men bjuder även på lite nya grepp på kommande plattan “From Darkness To Light”. Det “nya” består både av lite 70-talsinfluenser och moderna tongångar . Fast på det stora hela är allt sig likt i “Narnia-land”. Melodierna sitter som en smäck, Christian sjunger som en gud och herr Grimmarks gitarrspel sitter som en smäck.

Det sägs att hårdrocksfans är väldigt konservativa av sig och inte vill att sina favoritband ska ändra sitt sound alltför mycket. Jag får nog erkänna att det är en given sanning och absolut ingen myt, för jag känner ofta samma sak. Det Narnia har gjort på nya plattan är små justeringar och man har definitivt sin identitet kvar, samtidigt som man förnyar sig så pass mycket att man fortfarande ska låta intressant. Att lyckas samla 5 årtionden av heavy metal på ett och samma album, är på ett sätt en bedrift och tro mig det fungerar ypperligt. Visst, det finns små skönhetsfläckar här och där, men på det stora hela är “From Darkness To Light” en utmärkt platta.

Annons:

Jag har lite svårt att plocka ut enstaka favoritlåtar, då de allra flesta spåren tilltalar mig väldigt mycket och beroende på rådande humör, så ändras det vilka låtar som jag tycker är bäst på detta album. Nu är det bara att hoppas att Narnia med nuvarande laguppställning, är här för att stanna och att de kommer att fortsätta förgylla vardagen med sin musik.10 Shares

Relaterade artiklar

FILM
LIVE
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!