ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Faithful Darkness – Black Mirrors Reflection (8.5)

faithful-darkness-black-mirrors-cd-2012

Band: Faithful Darkness
Titel: Black Mirrors Reflection
Genre: Melodic Death Metal
Skivbolag: FD Production
Producent: Jonas Kjellgren/ FD
Releasedatum: 2012-07-17
Betyg: 8.5/10

Jag har vunnit på Triss! Ibland händer det! Fan, hade detta varit en av staten finansierade sajter så hade jag haft en del att förklara nu…Det FINNS andra spelbolag!

Jaja, det där åsido så hände det sig så här att när den här recensenten efter jobbet (ja, vi är vanliga människor med avlönade jobb “vid sidan av”) vittjade brevlådan så låg där ett tjockare kuvert. Ovetande om dess innehåll och trygg i förvissningen om att Osama är död så öppnade jag kuvertet och fann albumet ni kan läsa all fakta om ovan. Känslor följer nedan;

Fysiska exemplar är ovanliga nuförtiden, det är bara nutidsfrånvända stofiler som får dem. Vi andra håller till godo med filer så döm om min förvåning…

Nåväl…detta är inte det första fysiska ex. denna halvstofil fått skickat till sig så när det var penetrationsdags (i cd-facket, snuskisar) så var skepsiskepsen på…så inihelvete!

Den där kepsen snodde Faithful Darkness rakt av. Herrejösses vad bra det här är!

Man kan säga vad man vill om den melodiska dödsmetallen (den må ha blivit urvattnad i vårt östra grannland…ja, det har den faktiskt) men FD gör något jäkligt snyggt av det hela, något jag inte märkte på de första varven men som för alla skönheter så tar den sin rättmätiga tid för att visa sig.

Soilworkmedlem + ett par bärs + ett par medlemsbyten och här är vi…jag antar att bandet skickat detta till ett antal A&R’s…A and arse, haha! Men det är vad ni faktiskt är för fattar ni inte hur bra detta är och hur det står ut från genrékonkurrensen så…byt jobb!

Growlen sitter och rensången är magisk och liksom resten av musicerandet så blir detta nästintill fulländat om man gillar genrén.

Bra jobbat, Faithful Darkness…men snälla, ge tillbaka min keps!

Bästa låt: Stand As One
 

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER