ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Lordi – Sexorcism

Lordi har på de senaste plattorna skämt bort mig med en riktigt hög kvalité, som jag inte tycker bandet hade på de första plattorna. Visst var skivorna bra, men det skulle bli mycket bättre. Förra albumet var en tudelad historia, där jag faktiskt gillade det nya soundet, med “Hug You Hardcore” i spetsen bättre än det gamla vanliga Lordi. Nu vet jag att de fick både ris och ros för sitt tilltag och de verkar delvis ha lyssnat på den del av av fansen som klagade på “nymodigheterna”. Fast egentligen så var det faktiskt så Lordi lät i början på sin karriär, men vi ska väl inte vara knussliga. Men på det stora hela är soundet från förra plattan intakt, vilket glädjer mig. Vid en första anblick, så känns plattan lite anonym, men låtarna växer för varje genomlyssning. Så ger man “Sexorcism” lite tid, kan jag nästan garantera att man som Lordi-fans kommer att älska den!

Nu har jag inte ens nämnt plattans lyrik och det kommer jag inte heller lägga någon större energi på. Varför? Jo, man måste förstå att bandet är här för att underhålla och chocka. De är ju skräckrockare för tusan! Att det finns de som vill göra politik av detta, det är deras ensak. Jag tycker om musiken likväl som texterna och det kommer ingen att lyckas ändra på. Det är liksom skillnad på fiction och verklighet. Så moraltanter och farbröder undanbedes, hjärtligt med bestämt!

Lordi bevisar återigen att de är betydligt mer än “Hardrock Hallelujah” och Tomten har definitivt fått konkurrens med att försöka förbli den mest kända företeelsen från Rovaniemi .

[yasr_overall_rating]

Band: Lordi
Titel: Sexorcism
Genre: Hårdrock/ Heavy Metal
Skivbolag: AFM Records
Speltid: 62:46
Releasedatum: 2018-05-25
Betyg: 4/5
Bästa låt: The Beast Is Yet To Cum/Hell Has Room

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER