www.rocknytt.net

Senaste nyheterna från rockvärlden

Alestorm – No Grave But The Sea

Allt är som det ska vara. Lika säkert som att prästen avslutar med Amen efter att ha läst Fader Vår i kyrkan så bjuder Alestorm på en platta fylld med musik som för tankar till pirater, hav och alkohol. Och precis som på föregångaren ”Sunset on the Golden Age” så handlar det om musik som visar att bandet behåller glimten i ögat. Alestorm är ett band fyllt av charm och i låtar som ”Mexico” och ”To The End Of The World” är det dessutom förbannat bra.

Jag antar att plattan kommer att snurra en del på fester runt om i detta land under sommaren men då rekommenderar jag den andra versionen av plattan. Den version där sången är utbytt med hundskall. Det är precis den humor som jag förespråkar och att få höra ”Fucked With An Anchor for Dogs” är något som jag gärna drar på smilbanden åt. Att bara komma på tanken att spela in en version av plattan med hundskall i stället för sång är ett bevis på att bandet har en självdistans till det man gör som inte många andra band har.

Läs även:  Follow The Cipher – Follow The Cipher

Frågan är dock hur många plattor Alestorm kan köra med detta koncept utan att det blir uttjatat. Just nu kommer de undan med det hela för låtarna i sig är relativt starka och det känns som att man trots allt inte upprepar sig alltför mycket.Alestorm – No Grave But The Sea

Artist: Alestorm
Titel: No Grave But The Sea
Genre: Hårdrock
Skivbolag: Napalm Records
Releasedatum: 2017-05-26
Betyg: 3
Bästa låt: Mexico


ÄMNEN

alestorm

11 Shares

Skribent

Relaterade artiklar

Integritetsinställningscenter

Obligatoriska

Används för att förbättra säkerheten och sidans prestanda.

f5_cspm,PHPSESSID,CookieConsent

Annonser

Statistik för våra annonser.

advanced_ads_page_impressions,advanced_ads_pro_visitor_referrer,pcs/activeview,impression.php/#

Analys

Används för att generera statistik om hur hur våra besökare använder hemsidan. T.ex antal besök, tid för varje besök och vilka sidor man besökt.

_ga,d,_gid,_gat,@@History/@@scroll|#

Media

Spotify och YouTube samlar information.

sp_ab,sp_landing,sp_t,PREF,VISITOR_INFO1_LIVE,YSC,GPS

Kontaktuppgifter

Inga uppgifter sparas

Inga uppgifter sparas