NYHETER
CD
BÖCKER
SKÄRSELDEN

Stephen Pearcy – Smash

3 Shares


Stephen Pearcy släpper ny soloplatta (den fjärde i ordningen) och trots att jag inte ska jämföra så blir det automatiskt att jag ställer detta mot vad han gjort i Ratt. Varför jag gör så vet jag inte men någonstans så vill jag tro att detta ska hålla lika hög klass som när det begav sig. Det håller inte samma klass på långa vägar och Stephen Pearcy 2017 känns mer som en parentes mot det som är i antågande (ny platta med Ratt).

Hur låter det då? Jo till viss del får han ihop det men det känns väldigt spretigt och vissa låtar känns inte färdiga. Öppningsspåret “I Know I’m Crazy” sätter en ribba som han hoppar över endast två gånger till på denna 13 låtar långa skapelse. I låtar som “Want Too Much” och “Jamie” är det riktigt, riktigt bra och den sistnämnda för tankarna till 1990 års platta “Detonator” och låten “Can’t Wait On Love”. En bra refräng finner jag i “Hit Me With A Bullet” och det avslutande pianopartiet i låten “Rain” är snyggt.

“I Can’t Take It” som är mixad av Beau Hill är bra men den tar slut för tidigt (säger han som är allergisk mot långa låtar) och “Ten Miles Wide” låter som jag vill att Stephen Pearcy ska låta. “Lollipop” är förutom att titeln känns löjlig ett lågvattenmärke men den tar inte priset som plattans sämsta utan det priset kniper “Dead Roses” som är bland det sämsta jag hört på den här sidan 2010. Som helhet så är betyget någonstans mellan godkänt och bra men potentialen hos denna artist gör att jag kräver mer än det jag får.Stephen Pearcy – Smash

Artist: Stephen Pearcy
Titel: Smash
Genre: Rock
Skivbolag: Frontier Music
Releasedatum: 2017-01-27
Betyg: 3/5 (3:an är svag)
Speltid: 48,39
Bästa låt: Jamie

3 Shares

Relaterade artiklar

Hittade inga inlägg.
POPULÄRT JUST NU
FILM
LIVE
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!