ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Lordi – Monstereophonic (Theaterror vs Demonarchy)

Lordi-Monsterephonic-2016-CD

LORDI har under de senaste 7-8 åren bara blivit tyngre och tyngre på skiva. Något som jag måste erkänna att jag uppskattar väldigt mycket, speciellt när kvaliteten på materialet har stegrats på de tre senaste släppen också.

Den nya given “Monstereophonic Theaterror Vs Demonarchy” är faktiskt både ännu tyngre, men också mer melodiös än sina närmaste föregångare. Det beror helt enkelt på vilken låt man lyssnar på för tillfället. Albumet är uppdelat i två delar: Den första är mer melodisk/rakare och den andra är hårdare, samt mer mångfacetterad. Bandet har dessutom aldrig någonsin förut låtit så här progressiva och uppfinningsrika! En del låtar, som den smått geniala “Hug You Hardcore” sätter sig direkt, medans andra spår behöver många genomlyssningar för att kunna uppskattas fullt ut.

Just variationen mellan låtarna och även inom en och samma låt, gör att skivan får ett väldigt långt “bäst-före-datum” och visar att bandet definitivt inte har bromsat in, utan tåget från Rovaniemi tuffar på i allt högre fart. Monstren med Mr Lordi i spetsen är fortfarande vitala och hungriga som stora karelska björnar!

Beställ albumet på Ginza:
https://www.ginza.se/search/1?s=Monstereophonic+(Theaterror+vs+Demonarchy)

Lordi – Monstereophonic (Theaterror vs Demonarchy)

[yasr_overall_rating]

 

Band: Lordi
Titel: Monstereophonic (Theaterror vs Demonarchy)
Genre: Hårdrock/heavy metal
Skivbolag: AFM Records
Speltid: 64:35
Releasedatum: 2016-09-16
Betyg: 4/5
Bästa Låt: Hug You Hardcore/Break Of Dawn

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER