CD

kantorn

Rage – The Devil Strikes Again

rage the devilstrikes again 484

RAGE utan Viktor Smolski saknar något, det står mer och mer klart ju mer tiden går. Visst låter det fortfarande bra, men det där lilla extra saknas numera helt och hållet.

RAGE anno 2016 är i mångt och mycket som mina gamla Volvo 945:a: Den är väldigt pålitlig och fungerar oavsett väder, vind och underlag, men den saknar alla lyxiga eller häftiga tillbehör. På de senaste plattorna har ju dessutom musiken blivit allt rakare och mer okomplicerad. Det är tungt som smäck, men melodierna och refrängerna får stå tillbaka lite väl mycket för min personliga smak.När man väl lyssnar på “The Devil Strikes Again”, så måste jag tillstå att man småmyser lite och diggar med. Men när det gått en eller ett par dagar sedan man hört den, så kommer jag ta mig tusan inte ihåg en enda liten not från denna platta. Är man ett fan av detta gamla klassiska tyska bandet, så är ett köp trots allt givet. Vill man bekanta sig med RAGE för första gången, så finns det betydligt starkare plattor från nästan samtliga årtionden sedan debuten att tillgå istället.

Bandet verkar inte kunna göra en dålig platta, men bra känns liksom inte bra nog. En ganska så svag trea blir det i slutbetyget denna gång.

Rage – The Devil Strikes Again

Band: Rage
Titel: The Devil Strikes Again
Genre: Power metal
Skivbolag: Nuclear Blast Records
Speltid: 46:19
Releasedatum: 2016-06-10
Betyg: 3/5
Bästa Låt: War

Beställ albumet på Ginza:
https://www.ginza.se/search/1?s=rage+the+devil+strikes+again

Relaterade artiklar

Hittade inga inlägg.
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019

Följ oss på Facebook!

Rocknytt Topp 20 Pirate Rock

GÅ TILL OMRÖSTNINGEN