ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Destruction – Under Attack

destruction under attack 250

DESTRUCTION tillhör som ni säker redan vet Tysklands alldeles egna “Big 4” och det kan man verkligen påstå att det finns goda skäl till. De har nästan helt utan undantag levererat den ena kanonplattan efter den andra, speciellt på denna sidan av millennium-skiftet.

Nya alstret “Under Attack” är definitivt inget undantag från det fina traditionen, utan den är snarare en av de bättre skivorna som tyskarna överhuvudtaget har gjort under sin länga karriär. Dock måste jag tillstå att till en början så var jag inte alldeles överväldigad, utan det krävdes några genomlyssningar innan jag började älska plattan på allvar. Man är hyfsat frikostig med antal låtar på skivan. Men trots att den innehåller 12st låtar, så finns det i mitt tycke inga “utfyllnadsspår” och trots en speltid på nästan 50min så känns det aldrig tjatigt.

Stilmässigt är “Under Attack” väldigt rakt på sak och har en ganska rå och karg ljudbild, vilket definitivt är till dess fördel. Vill man ha “kvalitetsthrash” utan alltför mycket krusiduller, så är DESTRUCTION ett självklart val och kan en thrash-platta någonsin bli en “sommarplåga”, ja då ligger “Under Attack” riktigt bra till!

Destruction – Under Attack

[yasr_overall_rating]
Band: Destruction
Titel : Under Attack
Genre: Thrash Metal
Skivbolag: Nuclear Blast
Speltid: 49:05
Releasedatum: 2016-05-13
Betyg: 4/5
Bästa Låt: Dethroned

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER