NYHETER
CD
BÖCKER
SKÄRSELDEN

Mike Tramp – Nomad

9 Shares

miketrampnomad250
Mike Tramp kommer alltid att vara mest känd för åren han spenderade tillsammans med Vito, James och Greg i White Lion. Låtarna han skrev på den tiden var hårdrocksdängor med starka refränger. Bland undertecknads favoriter hör bland andra “Little Fighter”, “Lady Of The Valley” och “El Salvador”. När jag recenserade hans platta “Museum” förra året slog det mig hur laidback musiken blivit jämfört med White Lion. Och detta är absolut inget negativt eftersom “Museum” är en av förra årets absolut bästa plattor.

Nu är det dags att följa upp den plattan med nya “Nomad” som följer i samma fotspår. Musikaliskt skulle man nästan kunna lägga på ett karbonpapper för det låter rätt lika. Skillnaden mellan plattorna är att “Nomad” inte innehåller de låtar som direkt hittar in i mitt inre. På “Museum” var det bland annat “Trust In Yourself” som satt som en smäck direkt. Men efter några genomlyssningar så visar det sig att Mike Tramp banne mig lyckats få ihop det även 2015. Det finns godbitar här också i form av öppningsspåret “Give It All You Got”, “No More” och “High Like A Mountain”.

Mike Tramp säger själv att han aldrig kommer att ställa sig på en scen med White Lion igen, men så länge han klarar av att hålla kvaliteten på sina låtar så kan han gärna för mig få sitta på en stol med en mikrofon och en akustisk gitarr. Det funkar garanterat det också.Artist: Mike Tramp
Titel: Nomad
Genre: Rock
Skivbolag: Target Records
Releasedatum: 2015-08-28
Betyg: 7/10
Bästa låt: High Like A Mountain

9 Shares

Relaterade artiklar

POPULÄRT JUST NU
FILM
LIVE
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!