Dirty Passion – Dirty Passion

dirtypassionst250
Jag skall vara den förste att erkänna att i stort sett det enda jag hört och sett med Dirty Passion genom åren är en handfull liveklipp på Youtube så jag recenserar verkligen deras tredje fullängdare med neutrala öron.

41:28, det är vad dessa 11 låtar klockar in på. 41 minuter och 28 sekunder av skitig ölklibbande sleaze som definitivt har gjorts tidigare. Inget direkt nyskapande, alltså.
Det där skulle kunna uppfattas som en sågning men det är det faktiskt inte. Det handlar om hur man ju faktiskt framför det där icke nyskapande. 
Dirty Passion har ett jäkla driv i låtarna och avsaknaden av omotiverade temposänkare är härligt befriande. Den naturliga, inte skolade, rösten adderar ytterligare till äktheten på detta självbetitlade album.
Jag hör en kombination av Backyard Babies och Babylon Bombs i det här och sämre ”låter som” kan man ju ha.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att detta är skitigt, väldigt opolerat och i mina öron väldigt äkta och piggt. Inte alltid perfekt men, som sagt, äkta. 
Det kommer man långt med hos denna recensenten.

Band: Dirty Passion
Titel: Dirty Passion
Genre: Sleaze
Skivbolag: Denomination Records
Producent: –
Releasedatum: 2015-02-22
Betyg: 7/10
Bästa låt: Los Angeloser 

Ämnen

dirty passion

Relaterade artiklar

NY VIDEO: Dirty Passion – Bitch Dirty Passion har släppt en video till nya singeln "Bitch".
NY VIDEO: Dirty Passion – Los Angeloser Dirty Passion har släppt en video till nya låten "Los Angeloser".
NY VIDEO: Dirty Passion – Shame Dirty Passion beger sig än en gång ut på vägarna på en efterlängtad Europaturné i April-Maj.
Banden som gått vidare till finalomgången i Sweden Rock Festivals bandtävling SWEDEN ROCK FESTIVAL har idag avslöjat vilka 25 band som är vidare till finalomgången i deras bandtävling.

Pin It on Pinterest

Shares
X