ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Hellyeah – Blood For Blood

hellyeah blood for blood250

Denna “supergrupp” gör på nya plattan “Blood For Blood” för första gången på allvar skäl för bandnamnet. För nu är HELLYEAH verkligen Hell Yeah! Detta album, som är det fjärde i ordningen, är bättre på alla punkter och sitter som en hård uppercut under hakan.

Den här gången är det tyngre, aggressivare och låtarna håller helt enkelt högre kvalité rakt igenom. Även de melodiösa inslagen på plattan är väl avvägda och de tre ballader/lugna låtar som fått plats på detta album är faktiskt riktigt bra! Det finns även plats för en riktig “tokmangel-låt” nämligen “Say When” på denna platta!

Sångaren Chad Gray övertygar mer och mer för varje platta och hans Chuck Billy-liknande röst är verkligen en fröjd för öronen. Svänget som bandet lyckas få ihop, för tankarna till när PANTERA var som allra bäst i början-mitten på 90-talet.

Blood or Blood innehåller alla ingredienser för att bli årets stora “sommarplåga”: Så starta bilen, veva ner rutorna, stoppa in skivan i bilstereon och spela på maxvolym Hell Yeah!

Band: Hellyeah
Titel: Blood For Blood
Genre: Metal/Hårdrock/Groove
Skivbolag: Eleven Seven Music
Speltid: 45:38
Releasedatum: 2014-06-10
Betyg: 8/10
Bästa Låt: Sangre Por Sangre (Blood for Blood)

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER