ALLA NYHETER
CD
BÖCKER

Adrenaline Mob – Men Of Honor (7.0)

adrenaline-mob-men-of-honor-2014-250

Band: Adrenaline Mob
Titel: Men Of Honor
Genre: Heavy metal/Hårdrock
Skivbolag: Century Media
Speltid: 51:32
Releasedatum: 2014-02-18
Betyg: 7/10
Bästa Låt: Feel The Adrenaline/Judgement Day

Första plattan var bra, men så mycket mer än så var den inte. Coverskivan hamnar i samma “medelmåttiga” fåra och då är frågan var “Men Of Honor” hamnar någonstans?

“Mob Is Back” inleder plattan och hade alla låtar varit så här pass bra, så hade betygsåttan varit lika självklar som att snö smälter i plusgrader. “Come On Get Up” ruckar inte på betyget nämnvärt, utan håller fortfarande fanan högt. Sedan dras det ner på tyngden i ett par låtar på raken, vilket faktiskt känns negativt värre. Det är inte bara tyngden som saknas, jag tycker inte riktigt de här låtarna passar ihop med det övriga materialet. Det är först på “Let It Go” som skivan hamnar på rätt köl igen. Låten i fråga är uppbyggd som en semi-ballad på stereoider och bör passa radioformatet minst sagt ypperligt.

“Feel The Adrenaline” öser på ordentligt och visar vart skåpet ska stå. Behöver jag säga att Russel Alien sjunger som en gud? Balladerna på plattan får inga guldstjärnor i kanten, men de fungerar. Tyngsta spåret på plattan är “Judgement Day” och det är en inriktning de gärna får spåna vidare på, då det blir dags att skriva nytt material igen. För bandet är som bäst när de lirar tung-gung med attityd och det är då Russels stämma kommer som allra mest till sin rätt!

Russel Allen är med lite här och där och ADRENALINE MOB får räknas till ett av de mest lyckade band/projekt han deltar i. Hoppas verkligen att det blir en tredje(4:e) platta och att den tar ytterligare ett kliv mot total perfektion.

 

RELATERADE ARTIKLAR
FILM
LIVE
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER