www.rocknytt.net

Senaste nyheterna från rockvärlden

Jenny Stoned – The Waster (6.0)

jenny-stoned-waster-2013-250

Band: Jenny Stoned
Titel: The Waster
Genre: Punk-Sleaze
Skivbolag: Rambo Music
Producent: –
Releasedatum: 2013-10-16
Betyg: 6/10
Bästa låt: Collision

Hade jag inte hört annat i genren så hade jag gått i taket av lycka över det här för drivet och viljan saknas definitivt inte.Dock…kanske är det en taskig stream från skivbolaget eller en icke helt lyckad mix…detta låter ljudmässigt väldigt tunt, även för ett så kallat punksleazeband.
Jag ska ge kudos för sången som är jäkligt rå, drivet som finns där och även en, om än tillrättalagd, uppkäftighet.
Kanske är det så att det hela faller på produktionen? Jag hoppas det för jag hatar att såga fullängdsdebutanter och, förglöm aldrig detta JS, Backyard Babies, Sister och alla era gelikar lät skit i början.
Är det något som ni ska ägna er åt så är det att fortsätta skriva låtar i Collision/Skin N’ Bones/Remain Insane’s anda, de är snuskigt bra. Där, och bara där, har ni mycket att hämta! Sista halvan av albumet är av den icke uppkäftiga varianten, bara stenhård, och det passar er satan så bra
Lycka till, ni har mer att ge oss! Betyget stod emellan 5 eller 6…5 är godkänt. Jag ger er godkänt plus lite till för det är ett jävla kompetent band, det behövs bara ett knippe starka låtar.
Detta är början och jag ber er, lyssna på andra hälften av albumet och ta till er det så slår ni mig på käften med nästa släpp. På andra hälften är ni riktigt jävla mean på allvar!
Lycka till, potentialen är skyhög! 

ÄMNEN
Läs även:  Inferi - Revenant

  •  
  •  
  •  

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
ron(a)rocknytt.net

Relaterade artiklar

Hittade inga inlägg.