NYHETER
CD
BÖCKER
SKÄRSELDEN

Transport League – Boogie From Hell (7.0)

30 Shares
transport-league-boogie-from-hell-2013

Band: Transport League
Titel: Boogie From Hell
Genre: Heavy Metal
Skivbolag: Hoffa Entertainment
Producent: TL
Releasedatum: 2013-05-20
Betyg: 7/10

Detta är första fullängdaren från Transport League på tio år. Tio år som innefattar en ungefär fyraårig nedläggelse av bandet och medlemmar som varit med i fem miljoner band under tiden så att kalla dem icke produktiva vore en skymf utan dess like. Ta bara en titt på frontmannen Tony Jelencovichs bio’ om ni inte tror mig.Det är lätt att konstatera att Boogie From Hell är något man antingen älskar eller hatar. Gillar man inte arg energifylld musik så lär hatet stå som spön i backen medans de som uppskattar det nog mer än gärna tar emot den uppercut på hakspetsen som en vända med plattan innebär.
Ja, jo, jag har allt lite ont på hakan, det skall erkännas. Jag hänförs rätt rejält av den råa energi med vad bandet levererar sin musik men därmed inte sagt att detta är ett mästerverk. Det finns ett par skönhetsfläckar men det är inget som får mig att vilja fingra på skippaknappen eller ens nämnvärt stör min bedömning av helheten.
Starttrion “Swing Satanic Swing”, “Blood Inn” och “Bitter Sand” sätter an tonen direkt och kommer få mången hakspets att svida, förhoppningsvis av glädje.
Min gör det!

Bästa låt: Swing Satanic Swing

30 Shares
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Relaterade artiklar

FILM
LIVE
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!