sabaton tommy och thobbe foto thord pettersson

Sabaton presenterar ny gitarrist

Under Sabatons spelning på Sabaton Open Air – som ägde rum i lördags – tog Thobbe Englund farväl av bandet.
Läs Mer
POPULÄRT OM ÅRETS SRF
BLOGGAR
NYHETER
rn484

Rocknytt söker fler skribenter, recensenter och fotografer

Brinner du för rockmusik och dess grenar och gillar att skriva? Rocknytt-redaktionen söker nu nytt kunnigt folk, då det är dags att förstärka Sveriges största nyhetsbevakning inom rock/metal.

CD

Vader – Iron Times

vader iron times

Piotr ”Peter” Wiwczarek och hans death metalband Vader har minsann inte legat på latsidan sedan 2014. Under senare år har vi fått en rejäl mängd musik att beta av; såväl fullängdare, som samlingsalbum med covers och EP’s har det blivit.… Continue reading

Blues Pills – Lady In Gold

blues pills lady in gold

Retrodoftande sextio-och sjuttiotalsrock fick sig en renässans under 2000-talet. Band som Truckfighters, Spiders och framför allt Graveyard har lämnat avtryck hos dem som gillar genren. 2011 bildades Blues Pills i Örebro. Med deras självbetitlade debut visade även de sig vara… Continue reading

Defecto – Excluded

defecto excluded

Den här plattan släpptes för över tre månader sedan och hade det inte varit för de där omständigheterna där det ena ger det andra så hade den förmodligen passerat obemärkt förbi.

Nu blev det inte så och det tack vare… Continue reading

VECKANS TOPPVIDEOS
ÅRETS SPELLISTA – SPOTIFY
Rocknytt Tpp 20

Rösta fram Rocknytt Topp 20 för vecka 34 – 2016

Nu kan man rösta fram Rocknytt Topp 20 för vecka 34 - 2016. Man röstar på fem låtar om dagen per IP-adress ända fram till söndagen den 28 augusti kl 18:00.
SPOTIFY